Gyakornoki Program indul az MVM Csoportban!


Az MVM Csoport olyan másod- és harmadéves egyetemistákat keres, akik korszerű tudásukkal, ismereteikkel, az ágazat és a szakterületük iránti magas fokú elkötelezettséggel, a fejlődésre való nyitott hozzáállásukkal támogatják az MVM Csoportot stratégiai céljainak elérésében.

A 6 hónapos WATT’s UP névre hallgató Gyakornoki Program keretén belül a hallgatók betekintést nyerhetnek az MVM Csoport működésébe, megismerhetik az MVM innovatív oldalát. A program során lehetőségük nyílik izgalmas újításokban, projektekben részt venni, gyakorlatias, problémamegoldó képességet igénylő feladatokat végrehajtani.

A mentorrendszerrel és online utánkövetéssel támogatott Gyakornoki Programba az energiaszektor iránt elhivatott, tehetséges fiatalok jelentkezését várjuk, különböző műszaki, gazdasági és jogi területekre egyaránt. Az ország több pontján (Budapesten és Pakson) induló 6 hónapos program változatos kihívások elé állítja majd a felsőoktatásban tanulókat, ami kiváló tapasztalatszerzési lehetőség nemcsak az energiaszektorban, de a teljes munkaerőpiacon is.

A Program részeként a kiválasztási rendszer is megújul, hiszen ezúttal a felvétel során is különleges és izgalmas kompetitív feladatokkal találkozhatnak majd a jelentkezők.

A pályázási lehetőségekről minden információ megtalálható az MVM karrieroldalán, illetve az említett WATT’S UP – MVM Gyakornoki Program Facebook oldalon és microsite oldalon.

Facebook: https://www.facebook.com/wattsupmvm
microsite: http://www.mvm.hu/wattsup/